10 Haziran 2014 Salı

Sakatlanan arkadaşlarına değil ödüle ağladılar!

Sakatlanan arkadaşlarına değil kazandıkları ödüle ağladılar.Yiğit iele Ahmet Dursun parkurda yarışırken birden Ahmet Dursunun ayağı burkuldu.Yarışmacı acı içinde kıvranırken rakibi Yiğit bir şey olmamış gibi yarışmaya devam etti.


Bu arada Turabi ise onu yarışmaya devam edip sayıyı kazanması için teşvik etti.Daha sonra doktorlar gelip Ahmet Dursun'a gereken müdahaleyi yaptı.

Bu arada dikkatli izleyenlerin gözünden bir ayrıntı kaçmadı.Daha önce sağlık sorunu nedeniyle yarışmak istemeyen Tolga Karel'e bu konuda anlayış gösterip yarışmacıların sağlığının herşeyden önce geldiğini söyleyen Acun Ilıcalı'nın daha sonra ise ünlüler takımından Gökhan Keser'i arka arkaya rakipleriyle yarıştırarak bu prensibin ne kadar göstermelik olduğunu ve amacın her koşulda yarışmanın izlenebilirliğini arttırmak olduğu görüldü.
Akıllara gelen önce sağlık ise Gökhan Keser'in sağlığının da korunması gerektiğiydi.Hatta Gökhan Keser bu durumu ard arda yarıştıktan sonra nefes nefese "Yaktın beni Tolga" diyerek dile getirdi.

Tekrar esas konuya dönersek: Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun dün geceki bölümünde yarışmacılar, ödül oyunu için kıyasıya yarıştılar.

Yiğit'e karşı yarışırken ayağı burkulan Ahmet Dursun, doktor tedavisinin ardından dinlendirilmeye alındı. Ödül oyununu kazanan ünlüler gözyaşlarına boğuldular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi