4 Haziran 2014 Çarşamba

Ankarada 3 gündür sular kesik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in geçtiğimiz şubat ayında "Ankaralıların herhangi bir endişesi olmasın. Hiç yağmur yağmasa bile 1.5 senelik suyumuz hazır" demesine karşın, Ankara 3 gündür susuz. Ankaralılar sosyal medya üzerinden Melih Gökçek'i mesaj yağmuruna tuttu.

Milliyet'ten Evin Demirtaş'ın haberine göre; Keçiören Tanzimat Caddesi'nden geçen ve Ankara genelinde bir çok bölgeyi etkileyen ana isale hattında pazartesi günü meydana gelen arıza şehri susuz bıraktı. 72 saatlik susuzluk, sosyal medyada da Gündem haline geldi.

 Vatandaşlar, tepkisini, "Başkentte su kesintisi 3. gününde helal Başgan. Gözlerinize inanın burası Ankara" tweetleri ile ortaya koydu. Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) yetkilileri, arızanın dün gece onarıldığını, ancak bir çok bölgenin ana deposundaki sular boşaldığı için boruların tekrar suyla dolmasının zaman aldığını belirtti.
Ankaralılar, son günlerde barajlar için su anlamına gelen yağmura sevinirken, 3 günlük su kesintisi şoku yaşadı. 72 saatlik susuzluk, vatandaşların tepkisini çekti. Şok susuzluk, sosyal medyada da gündem haline gelirken, Ankaralılar, gazete bürolarını ve ASKİ'yi telefon yağmuruna tuttu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi