17 Mayıs 2014 Cumartesi

Survivor Sahra Işık kimdir? Foto Galeri.

Survivor Sahra kimdir?
Ekranların nefes kesen programı Survivor tüm hızıyla devam ediyor.Survivor Gönüllüler takımının güzel isimlerinden biride Sahra. Survivor Sahra kimdir? Survivor Sahra ile ilgili merak ettiğiniz her şey 

Ekranların nefes kesen programı Survivor tüm hızıyla devam ediyor.Survivor Gönüllüler takımının güzel isimlerinden biride Sahra. Survivor Sahra kimdir? Survivor Sahra ile ilgili merak ettiğiniz her şey haberimizde. Merak ettikleriniz ve adada yaşananların dahası için milliyet.com.tr'yi takip edebilirsiniz.

Sahra Işık kimdir?

 Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Bu yıl TV8'de yayınlanacak olan Survivor’da yarışacak isimlerden biri de voleybol sahalarından geldi. Ünlü voleybolcu Sahra Işık gönüllüler kontenjanından yarışmaya dahil oldu. 1.80 boyunda ve 58 kilo olan Sahra Işık voleybolun yanı sıra modellik de yapıyor.

2013 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan Sahra Işık Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında da ülkemizi temsil edenlerden biri oldu.  Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı program Survivor 2014 bu sezonda milli sporcu ve tescilli güzellerden oluşuyor.

Hem güzel, Hem sporcu hemde foto modellik yapan Sahra Işık kimdir?


17 Ocak 1991 İstanbul doğumlu olan Sahra Işık, İlköğrenim ve lisenin ardından üniversite için Haliç Üniversitesi Antrenörlük Bölümü’nü tercih eden Işık halen buradaki eğitimini sürdürmektedir.

Gelecekte Tenis ve voleybol antrenörlüğü ile ilgili planları da bulunan Sahra Işık çok küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe bir yaşam sürdürmeye başlamıştır. 13 yaşında voleybola adım atan Işık başarılı voleyboluyla öne çıkarak 7 yıl boyunca Fenerbahçe Spor Kulübü’nde de görev almıştır.

Profesyonel salon voleybolunun yanı sıra Beach Volley’de oynayan Sahra Işık sporla dolu yaşamının yanında çok yönlü yetenekleriyle de öne çıkmaktadır. Modellikte yapan Sahra Işık bu alanda da başarılara imza atmıştır. Best model of Turkey yarışmasında finalıst olan Işık, özellikle bu mesleği yurt dışında sürdürmeyi düşünmektedir. Sahra Işık kendine has yetenekleri , pozitif enerjisi ve çok yönlülüğü gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir.


Sahra Işık foto galerisi:











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi