2 Mart 2013 Cumartesi

Nako örgü polka şal modeli nasıl yapılır nasıl örülür detaylı anlatım



Nako örgü polka şal modeli nasıl yapılır nasıl örülür detaylı anlatım yapılışı
Nako tasarımcıları tarafından hazırlanan çok hoş bir örgü ‘şal’ modeli ile sizlerleyiz kızlar. Nako’nun usta elleri tarafından hazırlanan ve ismine ‘Polka’ denilen bu özel seçeneği gördüğünüz an sizlerde çok etkilenecek ve bu harika tasarımı kendi el emekleriniz ile hazırlamak isteyececeksiniz. Rengarenk tasarımı ve özel kesim yapısı ile epey dikkat çekici olan bu özel tasarımı görür görmez çok beğeneceğinizi ve kendi el emekleriniz ile hazırlayacağınız bu harika parçayı gardroplarınıza eklemek isteyeceğinizi düşünüyorum. Örgü işleri konusunda iddialıyım diyen her kadını aşağıdaki özel tasarıma bir göz atmaya davet ediyoruz.
 Model adı : KM-021 Polka Şal Zorluk derecesi : Kolay İlgili tığ numaraları : 2 Yaş grubu : Yetişkin Örgü şekli :
Polka kalitesi örgü tekniği, kafes örgü Gerekli malzemeler : Polka 85801 (3 yumak), Astra 217 (3 yumak) Mevsim : Sonbahar, Kış, İlkbahar
Yapılışı:
217 renk no.lu iplikle 5 cm zincir çekilir, üzerine kafes örgü yapılır. Her sırada, her iki taraftan 1’er kafes artış yapılarak 65 cm örülüp, bitirilir. Kafes örgü yapılırken 5 sıra kafes örgü arayla 1 sıra 85801 renk no.lu iplikle Polka kalitesi örgü tekniği kullanılarak örülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi