17 Nisan 2014 Perşembe

Federasyon Fenerbahçe'ye şampiyonluğunu ağız tadıyla kutlatmayacak!

Fenerbahçe’nin Korktuğu Başına Geldi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Medical Park maçı nedeniyle Fenerbahçe’ye 1 resmi müsabakadan seyircisiz oynama cezası verdi ve olası şampiyonluk kutlamasının olacağı Çaykur Rizespor maçı sadece kadın ve çocuklar önünde oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yapılan açıklamada, "Fenerbahçe hakkında, 13.04.2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, saha olayı nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığı, aynı müsabakada Fenerbahçe taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 150 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi" denildi.
​Fenerbahçe Şampiyonluğu Kadınlarla Kutlayacak

Bir Seyircisiz Maç Cezası da Karşıyaka’ya
PFDK, Balıkesirspor’u konuk ettiği maça çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Karşıyaka’ya 1 resmi müsabakada seyircisiz oynama cezası verdi. Karşıyaka İzmir derbisi olan Bucasspor maçını kadın ve çocukların önünde oynanacak.

İşte o karar:
KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 13.04.2014 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - BALIKESİRSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 5. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 52.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi